Nødbehandling i sommerferien - ganeplader / ekspansionsplader

Har du en ganeplade som du har fået lavet hos tandplejen – ikke tandreguleringen, gælder følgende i den periode tandplejen holder sommerferielukket. 

I ugerne 27, 28, 29, 30, 31 har vi sommerferielukket. Derfor er der ikke mulighed for akut behandling/reparation af ganeplader.  

Det kan du selv gøre: 

  • Sidder ganepladen løst: prøv at skrue tilbage (modsat pilens retning). Start med at skrue en gang tilbage og prøv så ganepladen. Fortsæt indtil pladen passer igen, dog maximalt 5 gange. 
  • Knækker ganepladen: forsøg at bruge ganepladen alligevel og fortsæt med at skrue som aftalt. Skriv til tandplejen via din sikre postkasse på Borger.dk (nyt vindue) så kontakter vi jer hurtigst muligt efter den 08-08-22 når vi er tilbage fra ferie. 

Er det ikke muligt at få pladen til at passe, kontakt da klinikken enten via mail eller ring mandag d. 08-08-22 så vi kan aftale tid til kontrol og tilpasning af pladen. 
 

Er pladen knækket og skal repareres, kan I møde op på klinikken d. 08-08-22 kl. 8.00 med pladen. Så sender vi den til reparation.